Poznat je kompletan program 28. JazzTime Rijeka festivala

Uz renomirane glazbenike domaće i svjetske jazz scene i na ovogodišnjem će JazzTimeu svoje skladbe kao domaćini predstaviti riječki glazbenici sa svojim projektima

Najdugovječniji kvarnerski međunarodni festival jazz glazbe, JazzTime Rijeka, nastavljajući dugogodišnju tradiciju njegovanja jazz izričaja, ponovo otvara svoja vrata, od 14. do 16.studenog, na radost svih ljubitelja vrhunske glazbe donoseći u svom programu ono najbolje sa svjetske i domaće jazz scene. Više “Poznat je kompletan program 28. JazzTime Rijeka festivala”

Gabi Novak i Matija Dedic trio

Glazbena diva Gabi Novak i Matija Dedić Trio na 28. JazzTime Rijeka festivalu

Gabi gotovo 30 godina nije imala solistički u Rijeci, što ovaj nastup čini iznimno značajnim kako za nju tako i za njezine brojne obožavatelje.

Jedna od najvećih hrvatskih glazbenih diva, Gabi Novak, u pratnji Matije Dedića i njegovog trija nastupit će 16.11.2019. u velikoj dvorani Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku na 28. izdanju međunarodnog festivala jazz glazbe – JazzTime Rijeka. Više “Glazbena diva Gabi Novak i Matija Dedić Trio na 28. JazzTime Rijeka festivalu”