27. JazzTime Rijeka

27. Jazz Time Rijeka ovaj četvrtak otvara svoja vrata

Nastavljajući dugogodišnju tradiciju njegovanja jazz izričaja, JazzTimeRijeka festival ovaj tjedan, po 27. put za redom, otvara svoja vrata na radost svih ljubitelja vrhunske glazbe donoseći u svom programu ono najbolje od aktualnih zbivanja svjetske i domaće jazz scene, ovaj put s naglaskom na glazbenike koje povezuje ljubav prema jazzu i “gradu koji teče”. Više “27. Jazz Time Rijeka ovaj četvrtak otvara svoja vrata”

27. JazzTime Rijeka - logotip

Predstavljen atraktivan glazbeni program 27. JazzTimeRijeka festivala

Zoran Majstorović svira arapski instrument ud
Zoran Majstorović svira arapski instrument ud

Za točno deset dana grad Rijeka će po 27. put za redom imati privilegiju postati pulsirajuća jezgra aktualnih zbivanja svjetske i domaće jazz scene s naglaskom na glazbenike koje povezuje ljubav prema jazzu i gradu koji teče.

Najdugovječniji kvarnerski međunarodni festival jazz glazbe ove će se godine održati u periodu od 15. do 17. studenoga u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku uz sjajan glazbeni program koji će vanserijskim aranžmanima zaintrigirati zaljubljenike u jazz glazbu i dostojno zaokružiti 27 godina postojanja. Više “Predstavljen atraktivan glazbeni program 27. JazzTimeRijeka festivala”

27JazzTime - Kurt Rosenwinkel

Kurt Rosenwinkel Standards Trio na 27. izdanju festivala JazzTimeRijeka

Kurt Rosenwinkel, jedan od najpriznatijih gitarista mlađe generacije koji se posljednja dva desetljeća nalazi na čelu jazz i suvremene glazbene scene, predvodi niz sjajnih glazbenih veličina koje će upriličiti novo, 27. izdanje najdugovječnijeg festivala jazz glazbe na Kvarneru – JazzTimeRijeka! Ovogodišnje izdanje festivala održat će se u periodu od 15. do 17. studenoga u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Više “Kurt Rosenwinkel Standards Trio na 27. izdanju festivala JazzTimeRijeka”

Damjan Grbac (JazzTimeRijeka): “U svakom svjetskom kulturnom društvu jazz glazba ima svoje mjesto”

Jazz Time Rijeka, najdugovječniji festival jazz glazbe na Kvarneru, i ove godine još jednom postaje središte glazbenih zbivanja u Rijeci.

Jazz Time Rijeka manifestacija je od iznimnog značaja, koja se svojom tradicijom etablirala ne samo na razini grada Rijeke već i cijele države, te svojim predanim radom i promocijom glazbe i kulture kontinuirano napreduje iz godine u godinu. Više “Damjan Grbac (JazzTimeRijeka): “U svakom svjetskom kulturnom društvu jazz glazba ima svoje mjesto””