Lokacija festivala

HKD na Sušaku

26JT-lokacije-HKD_susakJedan od najatraktivnijih višenamjenskih gradskih prostora zasigurno je dvorana Hrvatskog kulturnog doma koja se nalazi u istočnom dijelu grada, točnije na Sušaku.
Moderno opremljen prostor s pozornicom može se koristiti za organizaciju kazališnih i kino predstava, festivala, te raznih kongresa, skupova, promocija i prezentacija.

Dvoranski prostor ima 536 sjedećih mjesta, a objekt je prilagođen i osobama s invaliditetom. Dvorana HKD-a ima svu potrebnu audio i video opremu, a u prizemlju se nalazi ugostiteljski objekt u kojem je moguće organizirati pauze za odmor i osvježenje što olakšava organizaciju višesatnih događanja.

Zgrada HKD-a spojena je s hotelom „Neboder“ (3 zvjezdice) koji također ima vlastite kongresne kapacitete odnosno veliku višenamjensku dvoranu. Uz određene prilagodbe, u oba je objekta moguće organizirati događanja koja okupljaju i do tisuću sudionika.

Smještaj je moguć u obližnjim novouređenim hotelima „Neboder“ i „Continental“ (3 zvjezdice), te u ostalim gradskim hotelima također smještenim u blizini.

Dvorana HKD-a nalazi se blizu velikog gradskog parkirališta Delta i nekoliko minuta šetnje do Korza i centra grada. Galerija Kortil nalazi se u prizemlju HKD-a. Službeni program definira Umjetnički savjet i voditelj Galerije.
Ulazni prostor HKD-a – atrij također se može prilagoditi za održavanje povremenih programa za manji broj posjetitelja (do 100 sjedećih mjesta).

[Upute]