Lokacije festivala

HKD na Sušaku

26JT-lokacije-HKD_susakJedan od najatraktivnijih višenamjenskih gradskih prostora zasigurno je dvorana Hrvatskog kulturnog doma koja se nalazi u istočnom dijelu grada, točnije na Sušaku.
Moderno opremljen prostor s pozornicom može se koristiti za organizaciju kazališnih i kino predstava, festivala, te raznih kongresa, skupova, promocija i prezentacija.

Dvoranski prostor ima 536 sjedećih mjesta, a objekt je prilagođen i osobama s invaliditetom. Dvorana HKD-a ima svu potrebnu audio i video opremu, a u prizemlju se nalazi ugostiteljski objekt u kojem je moguće organizirati pauze za odmor i osvježenje što olakšava organizaciju višesatnih događanja.

Zgrada HKD-a spojena je s hotelom „Neboder“ (3 zvjezdice) koji također ima vlastite kongresne kapacitete odnosno veliku višenamjensku dvoranu. Uz određene prilagodbe, u oba je objekta moguće organizirati događanja koja okupljaju i do tisuću sudionika.

Smještaj je moguć u obližnjim novouređenim hotelima „Neboder“ i „Continental“ (3 zvjezdice), te u ostalim gradskim hotelima također smještenim u blizini.

Dvorana HKD-a nalazi se blizu velikog gradskog parkirališta Delta i nekoliko minuta šetnje do Korza i centra grada. Galerija Kortil nalazi se u prizemlju HKD-a. Službeni program definira Umjetnički savjet i voditelj Galerije.
Ulazni prostor HKD-a – atrij također se može prilagoditi za održavanje povremenih programa za manji broj posjetitelja (do 100 sjedećih mjesta).

[Upute]


Botel “Marina”

26JT-lokacije-BotelMarinaNakon više od 70 godina plovidbe Marina je 2013. godine preuređena u prvi hrvatski botel (brod-hotel). Smještena je na Adamićevom gatu u centru Rijeke, svega par minuta hoda udaljena od centra grada (Korzo), autobusnog i željezničkog kolodvora, znamenite gradske tržnice, kazališta, kina, muzeja i galerija.

Osim jedinstvenog brodskog ho(s)telskog smještaja na Marini možete ručati i večerati u restoranu ili predahnuti uz kavu ili piće na otvorenoj palubi ili se udobno smjestiti I čavrljati u lounge sobi.

Marina je jedinstveni spoj: “brod s dušom” modernog dizajna, atraktivne ponude na izvrsnoj lokaciji. Dođite, odvažite se na “plovidbu”, utonite u san na laganim valovima mora, a probudite se odmorni uz predivan pogled na Kvarner! Poslovni i zabavni sadržaji Rijeke i okolice nadohvat su Vam ruke.

[Upute]